Er du pårørende og tenker at inn på tunet kan være noe for din nærmeste?

Vi i inn på tunet Trøndelag tenker også på deg som pårørende enten det er deg som foreldre til barn i skolen, pårørende til personer med demen, foreldre med barn som trenger litt ekstra bistand i hverdagen eller voksne barn/slektninger som trenger et tilbud i hverdagen.

Hos oss er du alltid velkommen til å ta kontakt. Kanskje vi samme enten i samarbeide med din kommune eller privat kan se på muligheten for et inn på tunet tilbud.

Til deg som privatperson 

Mange ganger i livet synes skole, jobb og livet forøvrig tungt og vanskelig for oss alle.  Mye og mangt blir vanskelig og sette ord på. Det kan være slitsomt å stå opp og starte dagen, du føler ikke at verden har tid og plass til deg. Du er usikker, og skulle bare ønske at mye var både enklere og annerledes. Vi i inn på tunet kan kanskje ikke hjelpe deg med alt, men kansjke litt. Hos oss er dyrene gode samtalepartnere, de kan være gode til å lytte til dine tanker som du kanskje ikke ønsker å dele med noen men som du alikevel ønsker å si høyt. Dyrene er prisgitt godt stell og omtanke og trenger også noen som kommer på morgenen eller kvelden og snakker, steller og mater. Alle dyr trenger omsorg og de aller fleste også litt trim og turer. Sammen gir dette gode dager og opplevelser.  I tillegg kan vi gi deg læren om dyrene, gårdslivet, maten vår og viktigheten med å ta vare på. Ta kontakt med oss for en prat om du vil – så kansje vi sammen kan se på en mulighet for nettopp deg.