Namsos
|
Under godkjenning

Solum Nedre Andsjøen. Under godkjenning

Gården ligger i Namsos kommune og ønsker velkommen til dagtilbud for personer med Demens og barn og unge til ferie og helgetilbud.

Gården tilbyr

Anne Lise fra Solum Nedre Andsjøen med lama

Om tilbudet

Formålet med aktivitetstilbudet er å gi barn, unge, voksne og gamle en arena for å få være en del av de tilpassede oppgavene på en liten gård, relasjonsbygging, gode opplevelser i form for mestring og tilhørighet.

Aktivitetene på gården knyttes opp mot ulike behov og tilpasses så det skal gi mestringsfølelse og gi godt samhold.

Vi er glade i å dele på gledene med dyra, gode stunder rundt bordet, på turer, prosjekter vi har og nyte alle gårdens ressurser.

Velkommen til oss:)

Vi på gården

Marit har vokst opp her på gården som hennes mor, Anne-Lise har drevet tidligere, og hennes foreldre før det. Anne-Lise bor i kårhuset på gården og er alltid å finne på tunet med en kaffekopp klar til alle. Marit har en voksen sønn, Ole Marcus,  som også bor på gården.

Marit jobber i byggevare, har tidligere jobbet med psykisk utviklingshemmede, vært støttekontakt og drevet med hest i mange år med både terapiridning og ridetimer for barn og unge.

Anne-Lise er utdannet agronom og vernepleier, og har jobbet med på boliger for psykisk utviklingshemmede helt til hun ble pensjonist.

Litt om gården

Nedre Andsjøen ligger i Namsos Kommune, nærmere bestemt Bangdalen, ca. 14 km fra Namsos sentrum.

Gården ligger fint til ikke langt fra Andsjøvatnet og har fine tur og friluftsmuligheter.

Målet vårt her på Nedre Andsjøen er å dele på gårdens utallige gleder, med både folk og dyr, aktiviteter, samhold og kunne skape meningsfylte og positive opplevelser.

På gården har vi en hund, geiter, lama, ender, høner, påfugler og emuer. Vi har en liten geitebesetning av raser Boer som er flotte landskapspleiere, ivrige turgåere og vi har en liten gruppe som kjeer hvert år. Lamagutta våre er supre turkamerater, de brukes også på kløvturer.

Slik kommer du i kontakt med oss