Bjørnehiet gård – Godkjent inn på tunet

Indre Fosen kommune

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Buveien 125, 7112 Hasselvika

GPS

63.631917592547, 9.839802

Telefon


Inn På Tunet tilbud:

Hanne ønsker eldre og unge velkommen til gårds. Hun har i mange går hatt besøk av kommunens eldre samt at besøkshelger og ferietilbud til barne og unge. I dag ønsker hun kommunens eldre i samarbeide med Indre Fosen kommune  velkommen til vårt Sammen prosjekt. Det er et tilbud en dag i uken og vil gå utover hele 2022. Her er det plass til flere så velkommen til å ta kontakt.

Vi på gården:

Hanne Valstad – gårdbruker og inn på tunet-ansvarlig. Hun er en allsidig dame som i mange år har drevet gård og inn på tunet tilbud. Hun har erfaring fra demensprosjekt, arbeidstrening og vernet bedrift samt helg og ferietilbud for barn og unge.

Hanne leier inn ekstra hjelp når det er nødvendig for å kunne gi besøkende av hennes inn på tunet-tjenester en best mulig opplevelse

Litt om gården: 

Husene ligger vakkert til i Bugrenda med utsikt over grenda, og med fjorden og fjellene i vest.

Det fins mange dyreslag på gården, men sauene er i flertall. De er grunnlaget for mange av aktivitetene gjennom året. Fem små hester brukes til ridning og kjøring med vogn eller slede.

Det er fiskemuligheter både i salt- og ferskvatn. Naustet i Breivika kan besøkes, og der kan fisken steikes i steikegropa.
Vedproduksjon, rydding av skog og merking av stier er viktige aktiviteter.
Hagen gir anledning til utforsking av «gamle» hageplanter og urter.

 

 

Vi tilbyr

Barn og Unge

Demens/Kognitiv Svikt

Dagaktiviteter

Galleri

KARTPLASSERING

BE OM TILBUD

NYTT SØK