Grande Gård – Godkjent inn på tunet

Overhalla kommune

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Grandevegen 7, 7863 Overhalla

GPS

64.488718325948, 11.997660725068

Telefon

E-post


Inn På Tunet tilbud:

Gården har i dag dagaktivitetstilbud for hjemmeboende personer med demenssykdom. Hver tirsdag i samarbeid med Namsos kommune har de en flott dag med gode samtaler, god mat og aktiviteter.

I tillegg har gården tilbud for barn og unge for helg, ferier og ettermiddager. Vi har erfaring med ulike mennesker fra forskjellige land gjennom laksefiske og turisme på Grande Gaard. Gjennom vertskapsrollen har vi opparbeidet kompetanse på håndtering av situasjoner som kan oppstå i forskjellige situasjoner der folk treffes og samhandler.

Vi er sosiale og liker å ha folk på gården. Er løsningsorienterte og ser etter muligheter for å hjelpe mennesker med utfordringer. Målet er at den enkelte skal oppleve mestring gjennom nye erfaringer og læring innenfor trygge rammer sammen med kompetente voksne. Her på gården er det mange aktivitetsmuligheter og arbeidsoppgaver.

Aktiviteter og muligheter:

Laksefiske – flue-, land- og båtfiske

Elgjakt – partering og tilberedning

Birøkt – slynging og tapping samt foring av bier

Linhøsting – lag din egen linbukett

Skog – planting, rydding og avstandsregulering

Juletre – planting og klipping

Vedarbeid – klyve og legge i kasser

Golf – det er en 9-hulls golfbane på Grande Gaard. Driving range med ballautomat og minigolfbane. Her holdes det kurs VTG hele sommeren.

Grønnsakshage – stell og høsting

Vi kan lage undervisningsopplegg beregnet på skoleklasser, men også opplegg for enkeltelever. Vi ønsker å gi barn/unge med spesielle behov et tilpasset opphold.

Gården er velegnet for brukere som trenger aktivitet, arbeid og trening.

Vi på gården

Anne Ovidie Hagerup – driver av Grande Gaard og Inn på tunet-ansvarlig, født i 1969.

Utdannelse – Videregående, agronom, forvalter 1 og forvalter 2 fra vinterlandbruksskolen, skogbrukslinjen på Finsås, økonomi og ressursforvaltning, HINT-bedriftslederskolen, HINT.

Yrkespraksis – eier og driver av Grande Gaard.

 

Pål Okkenhaug – gift med Anne Ovidie, født i 1958.

Utdannelse – industrimekaniker (dreiing og fresing), handelsskole, fagbrev radio og TV, varehandelens høyskole K1, fagbrev ambulansearbeider, holder på med paramedic.

Yrkespraksis – drev i mange år assosiert forretning på Formofoss, har vært ansatt i Grong kommune.  I dag jobber han som ambulansesjåfør.

På Grande Gaard er det 2 barn født i 1996 og 2001.

Kårfolk – Marta og Aage Hagerup.

Litt om gården:

Gården ligger på sørsida av Namsen i Overhalla kommune , ca. 3km fra sentrum.

Dette er en gård med stor bygningsmasse , våningshus, stabbur, utleiehus og hytter, sag, fjøs, redskapshus og korntørke. Inne i «potetlageret» bygger vi båter.

Det produseres korn på det meste av dyrkajorda, men også lin. Turisme knyttet til fiske, jakt og golf, dette er en viktig del av gårdens virksomhet.

Bier og honningproduksjon.

Vi tilbyr

Barn og Unge

Demens/Kognitiv Svikt

Dagaktiviteter

Galleri

KARTPLASSERING

BE OM TILBUD

NYTT SØK