Jørum Gård – Godkjent inn på tunet gård

Grong Kommune

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Sørsivegen 4052

GPS

64.459373474121, 12.182350158691


Inn På Tunet tilbud:

Dagtilbud: Vi samarbeider med skoler i nærområdet som bruker oss som et arena for de som trenger en pause fra skoledagen. Det kan være alt fra en time til halv dag eller heldag. Vi tilpasser hver brukers behov, og dagene hos oss varierer etter hva hver enkelt har lyst til å gjøre.

Voksne er også velkommen på dagopplegg i forhold til arbeidstrening, sosialt og aktivitet.

Videregående skole: Vi har samarbeid med Grong Videregående skole, hvor elever kan få tilpasset skolehverdag. Vi har et tett og godt samarbeid med skolen. Her har vi elever både heldager, halvdager eller noen timer i uka, alt etter hvilket behov hver enkelte har.

Ridehelg: Vi har ridehelg en gang i måneden. Her kan man velge med eller uten overnatting. Helga varer fra fredagskveld til søndag. De får være med på stallarbeid, kos med hestene og masse ridning. Det er veldig sosialt og de deler rom med flere barn som er på helg. Stifter lett nytt vennskap med felles interesse.

Handicapridning: Vi tilbyr handicapridning der vi bruker meget stødige rutinerte hester. Vi har rampe som det er greit å komme seg på hesten fra. Vi har dessverre ikke heis. Tilde har i sin ridelærerutdannelse vært med på Beitostølen i 4 uker for å få innblikk i undervisning av handicappede ryttere.

Rideleir: Sommerens høydepunkt for mange. Her kan man også velge om man vil sove på gården eller delta kun dagtid. Rideleir starter søndagskveld og varer frem til fredag. Overnatting er i hovedhuset og man får god hjemmelaget mat servert hver dag. Masse hesteridning, både på bane og tur. Vi bader med og uten hestene i elva Namsen når vannmengden i elva tillater det. Hesteteori hører med, og vi har aktiviteter på kveldene for å gjøre de godt kjent med hverandre. På fredager er det sprangoppvisning hvor resten av familie og slekt kan komme og se på.

Vi på gården:

Kristoffer Fagerstrand Heia – rolig mann, er en flink altmuligmann som gjerne tar med barn og ungdom med på gårdens gjøremål, eller mekking i verkstedet. Han driver egen virksomhet i anleggsbransjen og har både gravemaskin og lastebil.

Tilde Fagerstrand Heia-effektiv dame, bonden i familien og stort hjerte for dyra på gården. Utdannet ridelærer og agronom. Tok over gården året 2018, men har vokst opp og vært ansatt på gården hele oppveksten.

Vi har barna Lars Daniel, Andreas og Lise. De er godt vant med mye besøk på gården, og deltar gjerne sammen med de.

Nina Hatland– superkoslig dame. Jobbet på Jørum Gård i mange år. Hun er godt kjent med arbeidsrutinene, kundevennlig og elsker dyra på gården. Hun er også kontaktlærer på hestelinja.

Litt om gården:

På Jørum Gård har vi 25 års erfaring med å ta imot barn/ungdom og voksne på ulike mestringsopplevelser. Gården ligger rett ved elva Namsen og med en fin badestrand vi bruker mye på sommeren. Vi har masse leker på gården, og stor plass. I stallen er det 2 koselige klasserom vi bruker når vi trenger å varme oss på en kald vinterdag, der er det sosialt å spise lunsj. Vi sitter gjerne der Jørum Gårdog koser og steller kaninene og marsvin. Er det godt vær benytter vi oss av en grillplass vi har i gangavstand fra gården, der ligger det også en fin akebakke.
I tillegg til stallen har vi ridehus, sauefjøs og verksted.
På gården har vi masse hester, minigriser, kaniner, høner, marsvin, hunder, katter og villsauer (som er ganske så tamme).
I hovedhuset har vi mange gjesterom med køyesenger. Vi har faste rutiner som gir trygghet og trivsel.

 

Vi tilbyr

Galleri

KARTPLASSERING

BE OM TILBUD

NYTT SØK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *