Kjelbergnes Gård – Godkjent inn på tunet

Stjørdal kommune

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Mellomriksvegen 2876, 7525 Flornes

GPS

63.458284390473, 11.427584893837

Telefon

E-post


Inn På Tunet tilbud:

Vi ønsker velkommen til enkeltelever eller små grupper med barn/unge som trenger en avveksling fra skolehverdagen. Her kan vi jobbe med kunnskapsmål med en annen innfallsvinkel enn man får til i et klasserom. I tilegg ønskes barn og unge velkommen til ferie- og helgeopphold.

Vi ønsker et godt samarbeid med skolen slik at elevene som kommer hit kan få et best mulig tilbud. I tillegg har vi tilbud til barn og unge for helg- og ferieopphold.

Det vil være muligheter for ulike interesser; dyrestell, snekkering, jakt/fiske, friluftsliv, mat på bål osv. Har områder der vi kan bygge opp uteplasser og vi eier laksevald som i perioder kan være mulig å benytte.

I tillegg har vi en setervoll som ligger en liten kjøretur fra gården. Det er 20 minutts gange i fint terreng. Her er det nydelig både sommer og vinter.

Her på gården kan man få være med i den daglige arbeidet med dyrene og etter hvert vil det komme flere dyr inn på gården som gris, høner og andre smådyr.

Vi på gården:

Mona Rønsåsbjørg er utdannet adjunkt med tilleggsutdannelse. Hun har blant annet videreutdanning i utforskende matematikk og  spesialpedagogikk. Jeg har jobbet i skolen i en del år, og ser behovet for andre læringsarena.

Jeg har hatt noen oppdrag som miljøterapeut gjennom barnevernstjenesten.

Jobber i dag som kontaktlærer ved Meråker skole.

Jeg er gift med Ole-Petter som er sivilingeniør. Han jobber på st.olavs.

Sammen har vi 2 barn, Serianna og Ole Sivert.

 

Litt om gården:

Kjelbergnes gård i Flornes.

Vi tok over gården i 2010. I 2016 bestemte vi oss for å starte opp med ammekyr. Vi startet opp i gammelt fjøs som ikke har vært i drift på veldig mange år. Nå har vi bygd nytt kaldfjøs der vi har plass til opptil 25 mordyr.

I tillegg har vi en katt som heter Felix og en elghund som heter Askus.

 

Vi tilbyr

Barn og Unge

Galleri

KARTPLASSERING

BE OM TILBUD

NYTT SØK