Oddan Gård – Godkjent inn på tunet

Heim kommune

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Lernesstranda 912, 7200 Kyrksæterøra

GPS

63.368890095319, 9.1464608862581

Telefon

E-post


Inn På Tunet tilbud:

Gården har gjennom flere år drevet «Åpen gård», hvor de har tatt imot både barnehager og flyktninger, samt åpnet gården for alle i nærområdet. De har god erfaring med barn og unge, og har i flere år har vært avlastningshjem for barn og unge.

Inn på tunet er tilrettelagte og kvalitetssikrede velferdstjenester på gårdsbruk. Aktivitetene i tjenestetilbudet er knyttet opp til gården, livet og arbeidet der.

Tjenestene skal gi enkeltmennesket mestring, utvikling og trivsel.

Vi på gården

For å kunne tilby et bredt tilbud på gården har de tilknyttet seg to dyktige medarbeidere.

Ekteparet Jon og Birgith Østnes. De er begge utdannet sykepleiere med lang og bred erfaring innen eldreomsorg/geriatri og intensivsykepleien. De har jobbet med psykisk utviklingshemmede, barn og unge. Birgith behersker tegnspråk og Jon innehar pedagogisk utdanning. De er glad i sang og musikk og har gjennom sitt arbeide både innenfor sykepleien og de senere år som diakoner, mye å tilby til et inn på tunet tilbud for personer i alle aldre.

Litt om gården:

Oddan gård ligger flott og skjermet til 15 min fra Kyrksæterøra sentrum. Gården drives i dag av ekteparet Heidi og Tor Oddan som har drevet gården i mange år. De har et mangfold av dyr og flotte uteområder godt tilrettelagt for både eldre og barn/unge.

Gården har i dag alpakka og sauer.

 

 

Vi tilbyr

Galleri

KARTPLASSERING

BE OM TILBUD

NYTT SØK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *