Randli Nedre – Godkjent inn på tunet

Trondheim kommune

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Amundsdalvegen 717

GPS

63.347769, 10.4420541

Telefon


Inn På Tunet tilbud:

Vi ønsker å bruke gården som en arena for læring og mestring. Vi har erfaring fra barn og unge samt kriminalomsorg og ønsker velkommen til vår gård for mennesker i alle aldre.

Vi på gården:

Heidi  jobber i barnehage i Trondheim og trives godt med å jobbe med barn. Jarl Eirik  jobber i Trondheim fengsel – kriminalomsorg og ser fordelene med gårdsarbeid og friluftsliv som veldig bra og positivt for alle. Bedde er de aktive både ute og inne. Fiske, turer og trivsel i deg daglige settes høyt.Det er også mulighet for å sitte på jakt post sammen med Jarl Eirik.

Litt om gården:

Vi ligger sentralt til på Bratsberg i Tronheim. Sentralt men alikevel fritt, fint og landlig. På gården har vi hest, leier også ut beite på sommeren. Stell av smådyr, katter og marsvin. Vi har et rikt dyreliv rundt gården, rådyra kommer gjerne inn på tunet på vinteren. Fisking i Nidelva, bålbrenning/grilling også ved fiskeplassen ved Nidelva, som ligger like ved gården.
Ellers så driver vi med vedproduksjon, høyproduksjon, produksjon/salg av julenek/juletre. Matlaging, håndarbeid og baking.

Vi tilbyr

Galleri

KARTPLASSERING

BE OM TILBUD

NYTT SØK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *