Kontakt og hjelp

Om Inn På Tunet Trøndelag SA

Inn på tunet Trøndelag SA er heleid av bønder rundt om i Trøndelag som et Samvirke. Vi ble stiftet 2006 og har med årene blitt et godt tilbud i Trøndelag innenfor gruppene barn og unge, skole og oppvekst, dagtilbud innenfor eldreomsorg samt arbeidstrening. Vi ønsker ikke å være tilknyttet noen nasjonal organisering av inn på tuent. Vi er helt klare på at lokal forankring er til det beste både for bonden og kunden. Vi satser lokalt og sammen yter vi topp kvalitet i alle ledd.


Inn på tunet bondens verdiskaping ligger på gården, i distriktet og skatteinntektene går til kommunene gården ligger i. Arbeidsplassene ytes i kommunen. 

Våre tilbud er tuftet på IPTT – Individuell tilpasning, Profesjonalitet, Trivsel og Trygghet.

Inn på tunet Trøndelag SA skal være den profesjonelle parten mot gården og deg som kunde med Individuell tilpasning, trivsel og trygget som hovedfokus. I tillegg ønsker vi å møte våre deltaker på gården med respekt og verdighet uavhengig av livssituasjon.  

Alle våre gårder går gjennom en godkjenningsordning for å kunne kalle seg en inn på tunet gård. Dette gir deg som kunde en trygghet på at vi leverer kvalitet og tar kvalitet og sikkerhet på alvor. Det gjøres oppmerksomt på at vår hjemmeside er en side hvor alle våre eiere blir presentert og noen av gårdene vil være under godkjenning – disse er tydelig merket.

Godkjenningsordningen driftes og forvaltes av Stiftelsen Norsk Mat.

Trude Refsås

Daglig leder

Telefon: +47 93 09 40 11

E-post: trude@iptt.noMette Løvli

Administrasjon

Telefon: +47 98 68 36 09

E-post: mette@iptt.no