Ydsti gård – Godkjent inn på tunet gård.

Stjørdal kommune

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Sørsidevegen 433

GPS

63.449293977453, 11.002655734486

Telefon

E-post


INN PÅ TUNET TILBUDET

Ydsti gård med Petter og Jeanette i hovedsete ønsker velkommen til mennesker i alle aldre. Gårdens potensial som trygg og god lærings- og mestrings arena er stor med blant annet dagenes varierte arbeidsoppgaver og de tradisjonelle hyggelige måltidene,  samholdet og samspillet med naturen og dyrene. Dette er viktige ressurser som vi i felleskap ønsker å tilby som inn på tunet gård.

VI PÅ GÅRDEN

Petter og Jeanette eier og driver gården og sammen. Ønsket om å utvikle et inn på tunet tilbudet kommer først og fremst fra Jeanette med sitt ønske om å kombinere sin landbruksfaglige kompetanse samt sin erfaring som miljøterapeut. Petter driver i tillegg til dyrene stort med vedproduksjon og er en aktiv kar med mange gjøremål. Her kan mange få ta del og ha et aktivt og fint tilbud på gården. Jeanette som også selvsagt har dyrene i første rekke har en flott hage med mange bær, trær og busker samt dyrking av grønnsaker.

OM GÅRDEN

Ydsti er en tradisjonell, trøndersk bondegård som i all hovedsak produserer melk, potet, og korn, samt skogsdrift om vinteren. I tillegg har vi smått begynt å dyrke grønnsaker og urter. Vi selger sesongvarer direkte fra gården. Gården ligger få kilometer fra Stjørdal sentrum – Sørsidevegen mot Sverige. Gården ligger flatt og fint til med enkel og fin adkomst.

Vi tilbyr

Galleri

KARTPLASSERING

BE OM TILBUD

NYTT SØK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *