Bli med

Vi vil gjerne høre fra deg om du vurderer Inn på tunet på egen gård. Vi gjennomfører et uforpliktende besøk og veileder deg videre helt uten kostnad.

Tilbyder av omsorgs­tjenester

Inn på tunet Trøndelag SA er den lokale tilbyderen av omsorgstjenester på gårder i Trøndelag, og har som mål om å være nær. Vårt samvirke er heleid av bønder som ønsker en tilleggsnæring på gården sin, og vi er stolte av de flotte tilbudene som levers rundt om i Trøndelag fylket.

Inn på tunet Trøndelag SA sine eier har gjort et bevist valg om å stå på for eget samvirke, men har tilegnet seg gode samarbeidspartnere bla både gjennom kurs, markedsføring/reklamematerialer og det du måtte trenge som inn på tunet leverandør. Vi i administrasjonen er daglig i jobb for at alle våre eiere skal ha gode inn på tunet hverdager.

pexels-josh-willink-286625
kua

Vi ønsker både små og store gårder

Du er velkommen til å ta kontakt enten du driver en stor eller liten gård. Det viktigste er at du ønsker å gi et godt tilbud og er opptatt av å gjøre en forskjell for andre mennesker, enten det være seg barn, ungdom eller voksne.

Du vil få tilbud om besøk og en uforpliktende samtale. Da får du informasjon om oss her i Trøndelag, hvilke fagområder vi jobber innenfor og hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med. Denne første praten er også viktig for å kartlegge om dette er noe for deg og din gård, og sammen finner vi eventuelt veien videre. For det er viktig å understreke at hos oss så jobber vi sammen.

Du får hjelp til markedsføring

Som eier i ditt lokale samvirke vil du være med å styre utviklingen av bedriften. Som leverandør vil du få hjelp til markedsføring og salg av tjenestene samt være en del av det felles lokalt samvirke.

Hos oss får du gratis veiledning vedrørende din gårds muligheter samt en markedsanalyse. Dette er helt uforpliktende for deg.

DSC_1138-scaled