Ørland
|
Inn på Tunet godkjent

Dalebro Gård

Flott gård med mye aktivitet og særlig om sommeren når all bringebærene skal høstes. Vi har i dag dagtilbud for arbeidstrening og helg-ferietilbud for barn og unge. Alle aktiviteter tilrettelegges etter enkeltbruker og slik at mestring og interesse er ivaretatt. Om man er gammel eller ung så har vi aktiviteter som kan passe hver enkelt.

Gården tilbyr

Monica fra Dalebro gård lener seg på en hest

Aktiviteter og muligheter

  • Være med på de daglige gjøremålene på gården, men tilpasset den enkelte bruker.
  • Stell og mating av dyra, blant annet hestestellstell og kos.
  • Ridning, kjøring og stell av hestene.
  • Såing, planting og stell av blomster og grønnsaker.
  • Forefallende arbeid som reparering av gjerder, maling etc.
  • Innhøsting av bær og frukt med påfølgende laging av syltetøy og saft.
  • Baking
  • Turer i nærområdet er fine og sosiale aktiviteter, etter turen tenner vi opp i bålpanna hvor vi kan lage alt fra lapper til taco og popcorn.

Vi på gården

Monica Eide Leirvik
Gårdbruker og inn på tunet-ansvarlig.
Stor interesse for dyr og spesielt hester, både ridning og trav. Liker å jobbe i hagen og med gårdsarbeid.
Glad i vinteraktiviteter med leik i snøen, aking, skigåing, og hele året, turer i skog og mark. Utdannet rideinstruktør.

Olav Leirvik
Meget interessert i fotball. Er instruktør i dansen folkeswing, holdt utallige swingkurs og har tidligere konkurrert i swingdans. Er per i dag i banken på dagtid og bonde på kveldene og i helgene.

Barn

Kårfolk
I tillegg er det kårfolk på gården. Synnøve og John har i alle år som aktive gårdbrukere hatt barn/ungdom her enten som støttekontakter eller gjennom ungdomsskolen og naturbruk. Synnøve vil etter hvert involveres mer i Inn på tunet-prosjektet vårt.

Litt om gården

Gården ligger på flate Ørlandet rett ved Austråttborgen og Austråttlunden. Her produseres både grønnsaker, bær, frukt, korn og gras. En liten rideskole har vi også, her er en stall med plass til 8 hester og ponnier, og en ridebane. I tillegg har vi høner og haner og kaniner som alle kan være med å stelle og kose med. Hos oss er dyrene i sentrum for mange av aktivitetene. Her har vi et stort område for leik og moro.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Karlsengveien 9, 7140 Opphaug