Teamskurs. ABC – for god psykisk helse. 17 april.

08. mars 2024

Midtstilt

ABC for god psykisk helse

er en folkehelsekampanje som handler om å bygge og styrke psykisk helse for hele befolkningen. Bak pilot-prosjektet står Trøndelag fylkeskommune som prosjekteier, i tillegg til Folkehelsealliansen i Trøndelag, Røde Kors i Trøndelag og Helsedirektoratet.

Inn på tunet Trøndelag og Spire Grønn Omsorg på Gård inviterer til digitalt kurs onsdag 17 april. Med suverene forelesere – Hanne Vilja Sagmo prosjektleder og Steinar Krogstad professor NTNU. Flere og flere kommuner tar nå i bruk ABC og kurset vil gi oss et godt verktøy i vårt samarbeide med kommuner rundt om. Ingen egenandel og åpent for alle inn på tunet gårder🌾

Påmelding sendes: IPT Trøndelag: trude@iptt.no eller Spire: line@spire-innpaatunet.no. 

Påmelding må inneholde navn på deltaker, navn på gård, og epostadressen som skal brukes ved pålogging til kurset.

Her finner du mer informasjon om kampanjen.