Indre Fosen
|
Inn på Tunet godkjent

Bjørnehiet gård

Brjønehiet gård har gjennom mange år ønsket velkommen som inn på tunet gård. Hun har tilbud for barn og unge, dagtilbud for personer med demens og dag -aktivitetstilbud for eldre.

Gården tilbyr

0151-scaled

Om tilbudet

Vi på gården

Hanne Valstad – gårdbruker og inn på tunet-ansvarlig. Hun er en allsidig dame som i mange år har drevet gård og inn på tunet tilbud. Hun har erfaring fra demensprosjekt, arbeidstrening og vernet bedrift samt helg og ferietilbud for barn og unge.

Hanne leier inn ekstra hjelp når det er nødvendig for å kunne gi besøkende av hennes inn på tunet-tjenester en best mulig opplevelse

Litt om gården

Husene ligger vakkert til i Bugrenda med utsikt over grenda, og med fjorden og fjellene i vest.

Det fins mange dyreslag på gården, men sauene er i flertall. De er grunnlaget for mange av aktivitetene gjennom året. Fem små hester brukes til ridning og kjøring med vogn eller slede.

Det er fiskemuligheter både i salt- og ferskvatn. Naustet i Breivika kan besøkes, og der kan fisken steikes i steikegropa. Vedproduksjon, rydding av skog og merking av stier er viktige aktiviteter. Hagen gir anledning til utforsking av «gamle» hageplanter og urter.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Buveien 125, 7112 Hasselvika