Meråker
|
Under godkjenning

Hegre gård – under godkjenning

Gården ligger i Meråker kommune og ønsker velkommen til barn og unge for ferie og helgetilbud. Flott og skjermet beliggenhet med naturen som nærmeste nabo.

Gården tilbyr

Vivian fra Hegre Gård

Om tilbudet

Hegre Gård åpner nå opp for å kunne tilby et profesjonelt avlastningstilbud på gården. Her er det lett å tilpasse gårdens aktiviteter hver enkelt bruker, og området er også et eldorado for friluftsliv. Her er det lett å få folk til å trives.

Vi på gården

Vivian Hegre overtok slektsgården i 2013. Hun er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning innen aktivitetsvitenskap og dyreassistert miljøterapi. Hadde da jobbet mange år med friluftsliv og dyreassistert miljøterapi innen rusbehandling, og det ga et sterkt ønske om å bygge opp drifta slik at det skulle være et godt sted å være for både dyr og mennesker. Vivian jobber nå med omsorgstiltak innen barnevernet og med folk med funksjonshemming ved siden av gårdsdrifta.

På gården bor også søsteren og en venninne, som også bidrar i gårdsdriften.

Litt om gården

Hegre gård/ Framimoen ligger på Kluksdalen/Stordalen, ei fjellgrend ca 15 km fra sentrum i Meråker. Vil kalle det et lite paradis oppe i fjellet!

Over tid har det bygget seg opp en ganske stor dyrebestning på gården. Vi driver med produksjonsdyr, alle valg tatt med hovedvekt på at det skal være dyr som er trivelige og lette å håndtere for alle typer mennesker.

Vi har kyr, sauer, hester, høner, griser, hunder og katter på gården. Alle sosiale og glad i oppmerksomhet fra mennesker.

Gården har en seter liggende idyllisk til lengre opp i fjellsiden. Denne skal nå taes i bruk igjen, og det vil bli åpen besøksseter der om sommeren. Da blir dyrene tatt med dit, kyrne melket to ganger om dagen og videreforedling av melken der oppe.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Stordalsveien 1539