Steinkjer
|
Inn på Tunet godkjent

Linåsve Gård

Gårde som ligger i Steinkjer kommune har i en årrekke vært inn på tunet gård og har de siste 11 årene hatt dagaktivitetstilbud for hjemmeboende personer med demenssykdom. I tillegg har gårde arbeidstrening og VTA plasser i samarbeide med Nav.

Gården tilbyr

Linåsve gård

Om tilbudet

  • Gården har i dag i samarbeide med Steinkjer kommune et flott og godt tilbud for hjemmeboende med demenssykdom. 4 dager i uken er det alt fra 5-10 personer på gården som har flotte dager sammen. Her er de gode samtalene, trivselen, mimring, god mat og aktiviteter etter årstiden i hovedfokus. Alle blir hentet enten på vårt faste møtested på Steinkjer eller hjemme hos seg selv  hvis det lar seg gjøre.
  • I tillegg tilbys det også helgetilbud hvor den enkelte gjerne er med på tilbudet fredag på dagtid for så å forlenge oppholdet til søndag ettermiddag. Et flott og godt tilbud til både bruker og pårørende.
  • Ønsker du å vite mer ta kontakt med demenskoordinator i Steinkjer kommune. 
  • Gården har arbeidstrening 2 dager i uken og VTA plass i samarbeide med NAV.

Vi på gården

Inger Tisløv Andreassen – gårdbruker, er inn  på tunet-ansvarlig. Inger er utdannet aktivitør og  hun har i tillegg god kompetanse i forming. Hun  har en delstilling som aktivitør i Namsos  kommune, og har lang erfaring fra arbeid med  demente, barn, ungdom og voksne med behov  for ulike hjelpetiltak og tilrettelegging.

Inger har gått en rekke kurs om tilrettelegging for eldre, personer med demens og musikk, kultur og helse, og hun har pedagogisk utdanning. Hun liker å gå på turer eller delta på noe kulturelt i bygda. På gården er hun opptatt av å ta vare på gamle håndverksteknikker.

Litt om gården

Gården ligger i Sprova i Steinkjer kommune, ca 28 km fra Steinkjer sentrum og ca 52 km fra sentrum i Namsos. Linåsve gård ligger vakkert til i variert natur med skog  og fjellområder som nærmeste nabo. Mange fine turmål ligger her. Vi har flott utsikt over Namdalseid. I tre generasjoner har det vært drevet med kyr og melkeproduksjon på gården. Nå har boergeiter, høner,  haner, canadiske mini griser, kaniner og vaktler tatt plassen i fjøset. To hunder hører også med.

Per Andreassen – gårdbruker og murer.

Ruth og Ole Tisløv er kårfolk og er en del av teamet.

Gården har egen minibuss til glede for de besøkende. Da får de transport til og fra sitt hjemm/møtested.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Vånnåbyvegen 282, 7730 Beitstad