Steinkjer
|
Inn på Tunet godkjent

Markstein Gård

Gården ligger i Stod og vi på gården ønsker barn, unge og voksne velkommen til dagtilbud. Både for arbeidstrening og skoletilbud.

Gården tilbyr

Familien på Markstein gård

Om tilbudet

Vi på gården ønsker barn, unge og voksne velkommen til dagtilbud. Både for arbeidstrening og skoletilbud. Aktiviteter på gården kan være fjøsstell med foring av sau, gjerding til beite, tilsyn, slipp og sank fjellbeite. Aktiviteter med hundene, både i arbeid og med kos. I skogen har vi mulighet for turer med bla bålkos og jakt, samt noe ungskogpleie. Snåsavatnet gir gode muligheter for både fiske, båttur, bading, skøyting og isbading. Så med andre ord er mulighetene enorm. Ett av hovedfokuset ut over disse aktivitetene er mat, der vi ofte prøver å utfordre smaken til den enkelte med ekstra smakselementer og smakerlegg er det alltid hyggelig med litt god mat.

Aktivitet vil variere etter årstid. 

Vi på gården

Mats er ansvarlig for drifta på gården, mens Iselin i tillegg til å være gårdbruker har utdannelse som vernepleier og er i arbeid utenom gården. I tillegg har vi 3 små barn. 

Litt om gården

Gården ligger i Stod ca 2 mil fra Steinkjer sentrum. 

Hovednæringa på gården er sau. I tillegg dyrkes det gras og korn. Skogen forvaltes med ungskogpleie, samt noe vedproduksjon. Utmarka gir mulighet til både jakt og friluftsliv. Har også bade og fiskemulighet i Snåsavatnet. Besetninga i dag består av ca 150 vinterfôra sau, samt 2 Border Collie som gjeterhunder og 1 Toller. 

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Stodvegen 1532, 7717 Steinkjer