Steinkjer
|
Inn på Tunet godkjent

Øvre Røysing Gård

Gården ligger i Steinkjer kommune. Gården har i mange år vært fosterforeldre og trives godt med å jobbe med barn og unge. I dag har vi tilbud til skoleelever samt at vi ønsker velkommen til helg- og ferietilbud.

Gården tilbyr

Gårdsbesøk

Om tilbudet.

Gården ønsker vi dag velkommen til skoleelever og “fjøsskole”. I tillegg er barn og unge velkommen til helg og ettermiddags tilbud samt i ferier. Vi følger årstiden og finner på mye fint sammen. Læring i hverdagen.

Vi på gården

Unne Hege er bonde samt at hun er utdannet typograf/grafisk designer med kommunikasjon fra BI. Unn Hege liker aller best er å holde på i hagen og få det til å vokse og blomstre.  Hun har landbruksskole og var på setra hver sommer da hun var barn. Vidar er dannet automatiker og bilmekaniker. Vidar liker aller best på fritida er å bygge amerikanske biler fra bunnen. Han har høstet en rekke pokaler og utmerkelser for arbeidet sitt.  Vidar er fra gårds slekta og samme driver de gården. Sammen har de 2 barn.

Litt om gården

Gården ligger i Røysing i Steinkjer kommune. Du finner den ca 10 km fra Steinkjer sentrum. Her drives kjøttfeproduksjon med ammekyr, kalver og okser. Hund og katt er jo en selvfølge.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Gosenvegen 13, 7717 Steinkjer