Tydal
|
Inn på Tunet godkjent

Patrusli Gård

Gården ligge i Tydal hvor hesten er en stor del av driften på gården. Gården har et stort tilbud for barn og unge både på helg, i ferier og dagtilbud.

Gården tilbyr

Siri-Atle-og-hestene

Om tilbudet

Pr i dag har vi også gode overnattingsmuligheter for store og små grupper. Vi har i dag dagtilbud for arbeidstrening og opplæring samt helge – og ferietilbud for barn og unge. Vi er også godkjent som opplæringsbedrift. Hos oss er mestring, gode og lærerike dager sammen med mennesker og dyr i hovedsetet.

Vi på gården

I 1979 flyttet Siri og Atle oppover til gården, hvor de har drevet med både sau og snekkerverksted, i tillegg til hest. Siri begynte å ri allerede som 10-åring, og fikk arbeid hos Dyrhaug ridesenter først på 70-tallet. Etter hvert som det ble økning i egne hester, startet de opp med kommersiell ridning på slutten av 90-tallet.

Idag er hovedaktiviteten hos oss ridning. Siri er utdannet instruktør og har en stor kjærlighet til hestene på gården.

Atle liker seg best oppi fjellet og guider turistene gjennom den storslåtte naturen Stugudal har å by på.

Litt om gården

Patrusli Gård ligger idyllisk til i Stugudalen i Tydal kommune omgitt av bjørkekledde lier, blinkende vann og flott fjellterreng. Her er jakt, fiske, turer og et rikt friluftsliv i vakre omgivelser det en får oppleve. Sammen gjør vi dagen gode.

Hest har alltid vært en viktig del av gårdens historie, først som arbeidshest i jordbruket, deretter til kjøring av varer. Atle’s bestefar fraktet varer fra Trondheim og ut til butikken i bygda. Deretter bars det videre til Kjøli Gruver i Haltdalen.

Slik kommer du i kontakt med oss