Trondheim
|
Inn på Tunet godkjent

Randli Nedre. Under regodkjenning

Gården ligger på Bratsberg i Trondheim. Vi har erfaring fra barn og unge samt kriminalomsorg og ønsker velkommen til vår gård for mennesker i alle aldre.

Gården tilbyr

Heidi-og-Jarl-scaled

Om tilbudet

Heidi og Jarl Eirik ønsker velkommen til barn og unge samt unge voksne til gode aktivitetstilbud. Begge er de aktive både ute og inne. Fiske, turer og trivsel i det daglige settes høyt. Det er også mulighet for å sitte på jakt post sammen med Jarl Eirik. Mulighetene er mange. Fisking i Nidelva, bålbrenning/grilling også ved fiskeplassen ved Nidelva, som ligger like ved gården. Ellers så driver de med vedproduksjon, høy produksjon, produksjon/salg av julenek/juletre. Matlaging, håndarbeid og baking.

Vi på gården

Heidi  jobber i barnehage i Trondheim og trives godt med å jobbe med barn. Jarl Eirik  jobber i Trondheim fengsel – kriminalomsorg og ser fordelene med gårdsarbeid og friluftsliv som veldig bra og positivt for alle.

Litt om gården

Vi ligger sentralt til på Bratsberg i Trondheim. Sentralt men allikevel fritt, fint og landlig. På gården har vi hest, leier også ut beite på sommeren. Stell av smådyr, katter og marsvin. Vi har et rikt dyreliv rundt gården, rådyra kommer gjerne inn på tunet på vinteren.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Amundsdalvegen 717