Inderøy
|
Inn på Tunet godkjent

Røskje Nordre

Gården ligger i Inderøy kommune og ønsker velkommen til barn og unge for dag og helgetilbud.

Gården tilbyr

Røskje Nordre

Om tilbudet:

På Røskje brenner vi for at alle skal få oppleve gleden med dyr, natur og gården som ressurs. Vårt tilbud tilpasses den enkelte, og her er alle velkommen- uansett bakgrunn. Vi legger opp et individuelt opplegg etter enkeltmenneskets forutsetninger, og er opptatt av at man skal reise hjem med et smil om munnen og en solid dose mestring i kofferten!

Vi på gården:

Sara Grande og Lars Bolås kjøpte gården tidlig i 2022, som tilleggsbruk til gården vi allerede eide. Vi trivdes så godt her at vi flyttet inn sammen med våre 4 barn senhøsten samme år.
Sara er hjelpe-bonde, hestejente og IPT-ansvarlig.
Hun har en bachelor i Husdyrfag, og jobber i Fiskå Mølle som kvalitetsleder i region Midt. I tillegg bidrar hun med det hun kan på gården, og har hovedansvar for drifta som involverer hestene.
Lars er gårdens bonde og handyman.
Lars er utdannet agronom og tømrer, og har lang erfaring innen landbruket. Han kan det som trengs å vite om alt som skjer i åkeren, og er vår maskinekspert. Jobber som selger i Fiskå Mølle Trøndelag, i tillegg til å drive gårdene Lunnan og Røskje Nordre.

Litt om gårdene:

Gårdene Røskje Nordre og Lunnan ligger på Røra i Inderøy kommune. Sistnevnte er Lars sin hjemgård, som han overtok etter foreldrene i 2009.
Her driver vi med oppdrett av Norsk Varmblod Ridehest, sau, kornproduksjon, og grovfôrproduksjon til eget bruk. I tillegg skal en del smådyr etter hvert finne veien hit for å bidra inn i Inn På Tunet-drifta.

Basen for IPT er på Røskje, og her kan vi tilby aktiviteter i stall og fjøs, vedarbeid, skogsarbeid, forefallende gårdsarbeid, dyrking, baking, fisking, turer i skog og mark og mere til. En del av oppgavene avhenger av årstiden, og her kan du være heldig å få oppleve både følling og lamming om våren.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Røravegen 79, 7670 Inderøy