Steinkjer
|
Inn på Tunet godkjent

Stall Kringla

Stall Kringla ligger i Steinkjer kommune hvor hesten står i sentrum.

Gården tilbyr

Stall kringla

Om tilbudet

Vi møter mange ulike individer, med ulike utfordringer. Samtidig opplever vi stor mestringsfølelse og mye glede fra alle som er innom oss. Ikke bare får man muligheten til å være med på fysisk arbeid, men også muligheten til å være sammen med de fantastiske dyrene som vi ser mange finner trøst og glede i. Aktivitetene kan variere i alt fra kos og stell med dyrene, gårdsarbeid, traktor/atv-kjøring, planting, grilling rundt bålpanna, eller en ridetur i skogen.

Vi på gården

Hannah – drifter rideskolen og står for den daglige drifta på gården. Hannah sørger for at hestene og de som er innom gården alltid har det bra.

Elisabeth – eier av gården og bistår i den daglige drifta på gården. I tillegg har hun alltid mange gode idéer på lur.

Andrea – stallmedarbeider. Andrea er mye å se på gården da hun hjelper til med å sørge for at dyrene alltid har det bra.

Per Arne – eier og «alt mulig mann». Selv om det er hestene som står i fokus hos oss, er det alltid mye annet som må gjøres på gården. Per Arne sørger for at gården alltid er på stell.

Litt om gården

Stall Kringla er en familedrevet bedrift som ligger sentralt til, ca 7 km sør for Steinkjer sentrum. Vi som driver gården har lang erfaring innen fosterhjem og avlastningshjem, og har et ønske om å hjelpe flere som kanskje faller litt utenfor «normen». Vi har hatt flere barn og unge på både dag- og ettermiddagstibud, med både alternativ skoledag, avlastning og arbeidstrening.

Hos oss har alle muligheten til å oppnå mestring og læring ved hjelp av både to- og firbeinte. Vi har per i dag ca 20 hester på gården, i tillegg til 3 hunder. Vi er også godt i gang med planlegging og etablering av hønsegård og tilholdssted for geiter.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Kringlavegen 341