Steinkjer
|
Inn på Tunet godkjent

Utvik Gård

Gården ligger i Steinkjer kommune og her har de tilrettelagte fritidsaktivitet på dagtid samt tilbud for barn og unge på helg og ferier.

Gården tilbyr

Folket på Utvik gård

Om tilbudet

Trude har gjennomført kurset «Gården som pedagogisk ressurs», og kan tilby gården som en arena for skoleelever. Gården er en arena for aktivisering og arbeidstrening for eldre, voksne og unge. Aktivitetene følger årstiden og kan være Dyrestell og kos, samarbeid om felles måltider, urer i skog og mark, oppleve og dra nytte av naturens goder, skog- og ved arbeide, stell av grønnsakshage og fiske og jakt

Vi på gården

Trude Modell er gårdbruker og inn på tunet-ansvarlig. Trude er utdannet lærer med videreutdanning i kroppsøving og jobber til daglig i skolen.  Hun har i tillegg utdanning i Montessoripedagogikk, naturfag og GSPR. Hun har variert yrkespraksis både som aktivitetsleder for barn og unge og lærer ved Montessoriskole og i kommunen. Bjørn er gårdbruker og slakter. Han er utdannet i pølsemaker, og jobber som slakter og dyre bilsjåfør.

Litt om gården

Gården ligger i Beitstad i Steinkjer kommune. Du finner den 3 km fra fv. 17 i Solberggrenda ved kirka, 18 km fra Steinkjer sentrum. Her drives kjøttfeproduksjon med amme kyr, kalver og okser. Jorda brukes til gras- og kornproduksjon. En minigris, en fjording, prydhøns, katter og ender har også tilhold på gården. Fjorden, skogen og elva ligger et steinkast unna og brukes flittig.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Solbergvegen 392, 7730 Beitstad