Stjørdal
|
Inn på Tunet godkjent

Ydsti gård

Ydsti gård med Petter og Jeanette i hovedsete ønsker velkommen til mennesker i alle aldre.

Gården tilbyr

Folket på Ydsti gard

Om tilbudet

Gårdens potensial som trygg og god lærings- og mestrings arena er stor med blant annet dagenes varierte arbeidsoppgaver og de tradisjonelle hyggelige måltidene,  samholdet og samspillet med naturen og dyrene. Dette er viktige ressurser som vi i felleskap ønsker å tilby som inn på tunet gård.

Vi på gården

Petter og Jeanette eier og driver gården og sammen. Ønsket om å utvikle et inn på tunet tilbudet kommer først og fremst fra Jeanette med sitt ønske om å kombinere sin landbruksfaglige kompetanse samt sin erfaring som miljøterapeut. Petter driver i tillegg til dyrene stort med vedproduksjon og er en aktiv kar med mange gjøremål. Her kan mange få ta del og ha et aktivt og fint tilbud på gården. Jeanette som også selvsagt har dyrene i første rekke har en flott hage med mange bær, trær og busker samt dyrking av grønnsaker.

Om gården

Ydsti er en tradisjonell, trøndersk bondegård som i all hovedsak produserer melk, potet, og korn, samt skogsdrift om vinteren. I tillegg har vi smått begynt å dyrke grønnsaker og urter. Vi selger sesongvarer direkte fra gården. Gården ligger få kilometer fra Stjørdal sentrum – Sørsidevegen mot Sverige. Gården ligger flatt og fint til med enkel og fin adkomst.

Slik kommer du i kontakt med oss

Adresse

Sørsidevegen 433, Stjørdal