Nyheim gård – Godkjent inn på tunet

Ørland kommune

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Ervikveien 185, 7160 Bjugn

GPS

63.740730285645, 9.7092933654785

Telefon


Inn På Tunet tilbud:

Vi har erfaring og ønsker å hjelpe mennesker med veien videre. I dag har vi tilbud til skole og barn og unge for helg- og ferieopphold. Jan har gjennom mange år gitt gode inn på tunet tilbud.

Ønsket vårt er at vi vil gi alle som er innom gården en interessant og trygg arena for læring og tilpasser dagen til brukernes behov og gårdens muligheter.

Her hos oss er også samtalen rundt kjøkkenbordet under måltidene viktig hvor vi øver opp selvtilliten gjennom å oppleve mestring.

Vi på gården

Jan G. Ness – er gårdbruker og inn på tunet-ansvarlig. Han har utdannelse fra landbruksskolen, snekkerlinje.

Tove Størseth Ness – er lærer og bondekone. Hun jobber på Botngård skole, og deltar i arbeidet på gården så mye hun kan.

Litt om gården:

Gården ligger flott plassert i Ervika på grensa mellom Brekstad og Botngården i Bjugn kommune. I Ervika er det en fin og variert natur med fint turterreng. Vi drev gård med melkeproduksjon frem til 2011, men nå er det lama som har tatt plass i fjøset og på beitene omkring gården samt sau.

Her er det muligheter for ulike aktiviteter i forhold til årstidene, våronn, slåttonn, stell av dyr, vedhogst, snekkerbua, vedlikehold av bygninger, rorbu med åfjordsbåt og skjærgårdsjeep, kajakk, fiske og turer i fjæra eller fjellet. I snekkerbua lages alt fra skuvsenger til små treleiker. Her er det utfordringer for alle.

 

 

Vi tilbyr

Barn og Unge

Demens/Kognitiv Svikt

Dagaktiviteter

Galleri

KARTPLASSERING

BE OM TILBUD

NYTT SØK